mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Fashion / Going out met kids

Weet je wat een leuke plek is om zeker eens een kijkje te gaan nemen met je kinderen op zondag? Hasselt Winterland ... Het is een leuke kerstmarkt voor groot en klein.  Leuke attracties  voor de allerkleinste en een grote schaatsbaan voor de durvers ;-) Ik ga er vandaag met mijn kids zeker een kijkje nemen.  Deze look kan je ook prefect nog dragen in je eerste trimester van je zwangerschap.  Stijlvol een Kerstmarktje meepikken doen we zo ... 20141116-1

1. Trui: Acne Studio's 340,-  2. Jas: Zara 139,-  3. Jeans: IKKS 130,-  4. Paraplu: Zara 16,95,-  5. Schoenen: Michael by M. Kors 250,-  6. Schoenen: Baby Ugg poa.  7. Babywagen: Bugaboo Diesel poa.

Love mum Griet

Netflix - De avonturen van MARCO POLO

Beauty

0