mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Celebs Liv Tyler

Liv Tyler is zwanger van haar 2de kindje en toonde gisteren op instagram haar groeiende buikje. Ze kreeg haar eerste kindje in 2004 met haar ex-man Royston Langdon.  Liv zei in een interview dat ze was vergeten hoe het voelde die zwangerschapshormonen die door je lichaam gieren ... maar dat ze wel ten volle geniet. image

 

Love mum Griet

 

Copy the look: Blake Lively

Netflix - De avonturen van MARCO POLO

0