mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Netflix - De avonturen van MARCO POLO

Ik heb een leuk papa kado tip voor jullie.  Vanaf 12 december lanceert NETFLIX de nieuwe serie Marco Polo! Gebaseerd op de belevenissen van de beroemde ontdekkingsreiziger aan het hof van Kublai in het 13e eeuwse China.  Vanaf 12 december om middernacht kan je deze spannende serie bekijken.  Een meeslepende drama vol hebzucht, verraad, seksuele intriges en rivaliteit.  Niet meteen iets voor kinderen, maar in elk kind schuilt wel een kleine ontdekkingsreiziger.  Van kleine baby tot peuter/ kleuter, ze gaan allemaal op ontdekking.  Daarom heb ik leuke ontdekkingsspelletjes en speelgoed uitgezocht zodat je kleintje zich lekker Marco Polo kan wanen, terwijl papa op Netflix deze spannende serie bekijkt. ;-) Bekijk de teaser trailer hier: https://www.youtube.com/watch?v=bFJaOTHBKcw

MarcoPolo_Keyart_Dutch

20141117-1

 

1. Oosters gevechtspopje: www.kleinezebra.com 8,95,-  2. Zwaard: O'Mally 12,95,-  3. Kompas: Moulin Roty 6,95,-  4. Atlas: Lannoo 24,99,-  5. Ontdekkingskoffer: Moulin Roty 57,50  6. Houten schip: Jolly 65,-

 

Love mum Griet

Celebs Liv Tyler

Fashion / Going out met kids

0