mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Blake Lively verwacht binnenkort haar eerste kindje.  Ook tijdens haar zwangerschap loopt ze er steeds fashionable bij.  Meestal zeer simpel maar ohzo leuk.  Deze look heeft ze gewoon een lange zwarte aansluitende jurk aan met daarop een zwart/witte jas.  Maar je kan ook natuurlijk werken met een leuke blanket coat of cardigan. Ik heb voor jullie een paar leuke alternatieve uitgezocht. 20141118-1

1. Vest: H&M 29,99,- 2. Blanket coat: Stella McCartney 2.315,-  3. Lang aansluitend kleed: Karl Lagerfeld 280,-  4. Jaquard poncho: Zara 49,95,-  5. Jas: Zara 89,95,-

 

Love Mum Griet

Lifestyle: Mum of the world geurkaars

Celebs Liv Tyler

0