mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Lifestyle: Mum of the world geurkaars

Ik ben blij jullie mijn nieuw projectje voor te stellen. Mum of the World lanceert geurkaars voor beste mama van de wereld.

Met de feestdagen in zicht, kan het geen kwaad wat extra "licht" te brengen. Alleenstaande mama's liggen mij zeer nauw aan het hart , zelf stond ik er gedurende jaren alleen voor met mijn zoon, maar dat lukte dankzij de steun van een zeer zorgzame familie, die ik trouwens iedereen toewens.  Maar, ik ben me er terdege van bewust dat niet alle vrouwen zoveel geluk hebben. Vooral hen wil ik met dit project een hart onder de riem steken. Het grootste deel van de opbrengst -van de speciaal voor Mum of the World ontwikkelde kaars van Noé Candles, gaat naar mensen die leven onder de armoedegrens, en met name, moeders in nood. Ik koos voor de VZW La Vida omdat ze zicht dagelijks inzetten voor alleenstaande moeders en hen op een zeer praktische manier helpen waar het nodig is. Ik kwam met La Vida in contact na de geboorte van mijn jongste zoon Henri Constant, zijn kleertjes en materiaal gaan rechtstreeks naar een mama die daar echt mee geholpen is, want La Vida helpt met kleding, meubels en zelfs voedsel. Wie wil kan er altijd zijn nog bruikbare spullen achterlaten, maar met financiële steun is de organisatie uiteraard ook zeer blij.  Voor mama's in nood bestaat de dagelijkse uitdaging er in om zichzelf en hun kinderen te voorzien in hun basisbehoeften. Met de opbrengst van deze geurkaars hoop ik een extraatje te kunnen genereren zodat er ook voor hen een pakje onder de kerstboom is dit jaar. De Noé kaars in samenwerking met Mum of the World is zelf een ideaal kerstgeschenk, want ze geurt heerlijk naar appel en kaneel. Mum of the World wil vooral vrouwen, moeders, dochters, zussen en vriendinnen aanmoedigen om elkaar een kaars cadeau te doen. Want, we geven hiermee elkaar een mooi compliment en helpen een prachtig project.

image Noé maakt geurkaarsen van sojabonen uit de bioteelt. Subtiel geurend en zeer klassiek, stijlvol en betaalbaar.

www.noecandles.com  -  www.vzwlavida.be

De kaarsen zijn vanaf vandaag te bestellen via onderstaande link: www.noecandles.com Prijs: 24,95€

Voor meer info, gelieve contact op te nemen Griet@mumoftheworld.com

Love Mum Griet

Beauty: feestmake-up

Copy the look: Blake Lively

0