mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Beauty: feestmake-up

Feestmake-up De feestdagen staan weer voor de deur.  Mijn visagiste Michèle Feyaerts legt jullie graag in een paar korte stappen uit hoe je gemakkelijk en snel de juiste feestmake-up aanbrengt.  Mum to be Sofie stond graag model voor deze make over ervaring.  Sofie is 6 maanden zwanger van haar 1st kindje.  En ik weet al wat het gaat worden ;-) sssssttttt

Tip: Als je zwanger bent kan het gebeuren dat je plots een reactie krijgt op producten.  Test daarom een paar dagen voor het feest je make up uit dat je hierop niet slecht reageert, anders sta je misschien op het feest met rode ogen of vlekken.  Ik heb het ooit voorgehad! Pijnlijk ;-) Hier in 13 korte stappen hoe je een goede feest make-up aanbrengt.  Dit weekend 22/11 komt heel deze make over reportage op ATV tijdens HOTSPOT met Zoë Van Gastel.

Stap 1: Breng de foundation aan

Stap 2: Breng concealer aan in klein driehoekje onder de ogen

Stap 3: Breng poeder aan op T-zone

_FDJ4512b

Stap 4: Breng lichtste oogschaduw aan van linker kant tot rechter kant van het ooglid

_FDJ4514b _FDJ4524b

Stap 5: Zet buitenkant oog donkerder aan

_FDJ4528b _FDJ4540

Stap 6: Blenden en lichtere kleur midden van ooglid aanbrengen en dan weer blenden

Stap 7: Met potlood in stipjes lijntje zetten tussen wimpers en beetje blenden

Stap 8: Onder het oog aanbrengen van dezelfde oogschaduw.  Werk weer van donker buitenkant naar lichter binnenkant

Stap 9: Mascara aanbrengen

Stap 10: Wenkbrauw haren kammen

Stap 11: Blush aanbrengen jukbeenderen

Stap 12: Highlight boven blush aanbrengen

Stap 13: Lipstick + lipgloss

 

20141119-1

 

1. Foundation: Dior nude  2. Concealer: YSL  3. Oogschaduw: Dior 5 couleurs 756 feesteditie  4. Mascara: YSL Schocking black  5. Nagellak: Dior  6. Poeder: Chanel  7. Lippenstift: Diorific 005 Feesteditie

www.makeup-3000.be

 

Love Mum Griet

Stijlvolzwanger: feestcollectie

Lifestyle: Mum of the world geurkaars

0