mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


De feestdagen staan voor de deur en als je zwanger bent is het niet bepaald een gemakkelijke opdracht om de juiste look uit te kiezen.  Als je niet zwanger bent is het soms al een hele opdracht wat & hoe.  Ik heb tijdens de feestdagen nooit zwangerschapskleren gedragen maar gewoon fashionable kleedjes die ik nu nog steeds draag.  Dus je hoeft niet speciaal naar een zwangerschapswinkel te lopen voor die feestlook. Met Sofie die ondertussen 6 maanden zwanger is ben in naar Verso getrokken in Antwerpen voor een feestshoot / Styling. Sofie is niet de persoon van teveel tralala wil, gewoon stijlvol en vrouwelijk.  Voor haar heb ik een kleedje van Roberto Cavalli uitgekozen dat je zowel tijdens je zwangerschap kan dragen als na je zwangerschap.  Dus geen overbodige investering.  Het lintje onder haar borst creëert taille en de gouden glitter geeft een feestelijke look.  Een ideaal kleedje voor de feestdagen maar ook voor cocktail party's of andere formele verplichtingen.  Werk de look af met accessoires.  Bv Een mooi paar oorbellen en armband. In je handtas verstop je maar een paar zwarte ballerina's. Je weet maar nooit of je voeten gaan zwellen. _FDJ4564b                             _FDJ4563b

20141119-3

1. Lang kleed: Diane von Furstenberg 620,-  2. Oorbellen: Dannijo 460,-   3. Armband: Dannijo 450,-  4. Pumps gold: Jimmy Choo 495,-  5.  Schoenen black: Gianmarco Lorenzi 314,-  6. Oorbellen: Dannijo 385,-  7. Kleed: Lanvin 2.165,-  8. Kleed: Diane Von Furstenberg 620,-

www.verso.com  www.net-a-porter.com foto's www.frankdejongh.com

Als je hulp nodig hebt bij het samenstellen van je zwangerschapsgarderobe of de perfecte feestlook uit te kiezen, daar help ik je graag mee.  Neem een kijkje op mijn website voor de mogelijkheden. www.grietvanhees.com

Love mum Griet

 

 

 

Winterjassen Kleine jongens

Beauty: feestmake-up

0