mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Interior my baby room fave's

Paddestoelen zijn zo leuk op een bepaalde leeftijd.  Mijn jongste zoon van 1,5 jaar wil op elke paddestoel gaan zitten.  Daarom ben ik opzoek gegaan naar een leuk alternatief.  Deze super schattige pouffe van Anne - Claire petit heeft mijn hart gestolen.  Ook dit NY merkje OEUF NYC waar ik helemaal gek op ben.  Het is speels, klassiek en super cute! Oeuf NYC heeft niet alleen leuke kleding maar ook toffe bedjes en kasten.  Vrij modern maar wel heel leuk.  Zekers iets om in het oog te houden. 20141120-2

 

1. Bed Oeuf 159,-  2. Tapijt stinkdier: Sew Heart Felt 69,95,-  3.  Outfit: Oeuf NYC   4. Wanddecoratie:  Oeuf NYC 103,-  5. Lampje: Nijntje 160,-  6. Speeloedpopjes: Rock & pebble 16,-  7. Bedsprei: numero 74  69,-  8 Paddestoel pouffe: Anne-claire petit 103,5,-

Love mum Griet

Kids Fashion: Copy the look

Winterjassen Kleine jongens

0