mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Winterjassen Kleine jongens

Het is voelbaar kouder aan het worden buiten.  Ik heb voor jullie enkele leuke trendy warme jassen uitgekozen, zodat we onze kleintjes lekker warm kunnen houden.   Er zijn lekker gewatteerde jassen of de klassieke donsjas. Subtiele kleuren kan je overal op combineren.  De afgewerkte kap is natuurlijk een persoonlijke keuze maar het geeft net dat ietsjes meer aan de afwerking en look. Kleine tip je kan ook je zoektocht vergemakkelijken als je snel even op  http://www.winterjassen.com een kijkje neemt ;-) 20141120-1

1. Timberland  112,5,-  2. Petit Bateau 129,-  3. Il Gufo www.loulouis.com 227,5,-  4. Ikks  90,-  5. Benetton 65,95,-  6. Mini Rodini 159,-

 

Love Mum Griet

 

Interior my baby room fave's

Stijlvolzwanger: feestcollectie

0