mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Pinspiration Kids playrooms

Een speelkamer voor de allerkleinste is geen overbodige luxe.  Lekker uit beeld en je huis staat niet steeds overhoop, alleen de speelkamer.  Voor je een speelkamer gaat inrichten kijk even op pinterest voor leuke ideetjes.  Ik heb enkele leuke speelkamers gevonden voor jongens en meisjes.  Een grote trend nu is de Scandinavische look.  Heel sober met veel wit en zwart.  Leuke designs zowel voor jongens als meisjes. Op instagram en pinterest kan je super veel leuke voorbeelden vinden. 20141121-3

Inspiratie van pinterest

Love mum Griet

Celeb Topmodel Mum Miranda Kerr

Kids Fashion: Copy the look

0