mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Celeb Topmodel Mum Miranda Kerr

Dat Miranda Kerr het gezicht is deze winter voor 7 for all mankind had je waarschijnlijk wel al opgemerkt.  Deze stijlvolle "angel" is ook nog eens een stijlvolle mama.  Tussen de drukte in, neemt ze vaak haar zoontje Flynn overal mee naar toe.  Zowel zoon als moeder zien er altijd super stijlvol uit.  Miranda Kerr is daarom ook 1 van mijn favoriete celeb mums.  Ze is ambitieus, met gezonde lifestyle bezig en haar zoon Flynn is haar grootste "angel". 20141122-1

1. Lipstick: Chanel Red  2. Blouse: Zara 59,95,-  3. Boyfriend Jeans: 7 for all mankind 1984 medium destroy 171,66,-  4. Pump: Jimmy Choo 395,-  5. Parfum: Molecule www.verso.com - www.7forallmankind.be

Love mum Griet

 

Fashion: Going out & sparkle

Pinspiration Kids playrooms

0