mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Fashion: Going out & sparkle

Vanavond gaan we uit!  Lekker een hapje gaan eten op een elegante en stijlvolle manier.  Een leuke rok met een rolkraagje is eens iets anders dan een diep uitgesneden decolleté .  Even sexy trouwens ;-) Je kan heel deze outfit shoppen aan 183,- Zonder de handtas erbij te hebben gerekend natuurlijk ;-)  Trouwens, een heel lekkere rosé champagne en zeker mijn favoriete  is die van Jacquart.  Je kan deze en nog vele andere online bestellen bij www.heritage50.be 20141123-2

1. Pull: Petit Bateau 25,-  2. Bag: Saint Laurent 1.450,-  3. Skirt: Topshop 98,-  4. Pumps: Asos 60,-  5. Chanmpagne: Jacquart Rose  www.heritage50.be

Love mum Griet

 

 

Healthy snacks voor mama & kleuter

Celeb Topmodel Mum Miranda Kerr

0