mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Morgen is het weer maandag.  Start van een nieuwe werkweek.  Ik geef jullie nog graag een zwangerschap styling page mee.  Iedereen heeft tijdens de zwangerschap een goede jeans nodig.  Je kan deze zowel bij een speciaalzaak voor zwangerschapskledij vinden of bij grote ketens zoals bij H&M.  In je 3de trimester heb je al een goede buik.  Draag een bovenstuk dat zeker goed over je buik komt.  Een lekker warme winterjas is nu ook geen overbodige luxe. Isabella Oliver heeft een mooie en betaalbare collectie die je gerust ook na je zwangerschap kan verder dragen. Een goede huidverzorging is ook belangrijk.  Ik heb recent een hele goede BB crème ontdekt, die van Jane Iredale. Deze BB dekt goed en geeft je een mooie glow.  Jane Iredale is zeer geliefd bij celebs.   Sandra Bullock is er zo eentje van. 20141124-2

1. Serum: Clarins 107,50,-  2. BB creme: Jane Iredale www.janeiredale.com  3. Pull: Topshop Maternity 64,-  4. Jas: Isabella Oliver 215,-     5. Jeans: H&M 39,99,-  6. Schoenen: H&M 49,99

Love mum Griet

Nikkie Plessen haar nieuwe grote liefde

Healthy snacks voor mama & kleuter

0