mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Healthy snacks voor mama & kleuter

Mama zijn van een 19 maanden oude kleuter is elke dag opnieuw een nieuwe uitdaging. Ik geniet er echt keer op keer  van. Het is gewoon fantastisch, je kleintje zo te zien opgroeien. Eerst was hij nog die hulploze baby die je alles moest aangeven en een jaar later is hij die eigenwijze kleuter die alles alleen wil doen.Henri-Constant is een lieve kleuter vol energie en zit het liefst heel de dag buiten. Buitenlucht is zeer belangrijk voor kleine kinderen, maar ook gezonde snacks. Als Henri - Constant lastig doet geef ik hem een stuk fruit en dan zwijgt hij meteen. ;-)  Ik neem altijd vers fruit mee of suikervrije koekjes. Wat je kleintje niet kent zal hij ook niet echt veel gaan eten. Daarom probeer ik Henri-Constant van al die suikers weg te houden en vooral gezonde snacks te geven. Maar ook voor mijzelf eet ik veel gezonde snacks.  Snacks die mij voldoende energie geven en toch gezond zijn. Oa Goji bessen en super fruits zijn mijn favoriete snoepjes. Maar ook gezonde meergranen bars zonder suiker eet ik graag. Zorg ervoor dat je kleintje veel water drinkt ipv frisdrank of drankjes voor kids. Zoek een leuk alternatief bv, suikervrije en kleurloze drankjes. Ik heb meestal een zak bij waar alles standaard inzit, een goede voorbereiding is alles. Vergeet ook zeker niet biologische wipes mee te pakken voor die vieze snoet en handen af te vegen. Elke minuut is goud waard voor een working mum. Geniet van je uitje en de gezonde snacks. Hier zijn mijn favoriete snacks.

20141123-1

 

foto

Love mum Griet

Fashion: Stijlvol zwanger

Fashion: Going out & sparkle

0