mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Nikkie Plessen haar nieuwe grote liefde

Actrice - presentatrice en fashion designer  Nikkie Plessen is nog maar net bevallen van een prachtige zoon en Nikkie heeft er al weer een drukke week opzitten. oa. Opening van nieuwe Nikkie store in Amsterdam. Ze poste net deze vertederende foto van haar relax moment op zondagavond.  Nogmaals van harte proficiat Nikkie met je prachtige zoon van Mum Of The World. nikkie

 

Love Mum Griet

Copy The Look: Victoria Beckham

Fashion: Stijlvol zwanger

0