mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


   

 

 

Klaar voor een nieuwe werkweek?! Victoria Beckham is het ultieme bewijs dat je naast mama zijn ook nog eens carriere kan uitbouwen en er stijlvol kan uit te zien.  Met de feestdagen voor de deur is deze look ook perfect voor de feestdagen of een zakelijke lunch.  Victoria draagt zomer en winter steeds een opvallende bril.  TIP: Werk met accessoires als je out-fit sober oogt.

20141122-2

 

1. Blouse: Joseph 295,-  2. Bril: Linda Farraw 581,-  3. Tas: Stella McCartney 595,-  Pumps: Givenchy 550,-

Love Mum Griet

Fashion Trends: Zo mama zo ...

Nikkie Plessen haar nieuwe grote liefde

0