mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


2 leuke labels van deze winter zijn toch wel voor de kleintjes Little Indians en voor de mama's Neil Barrett.  Beide spelen ze graag met leuke prints.  In deze Fall/Winter collectie komt de "bliksem" print regelmatig terug.  Little Indians is een label van bij onze noorderburen en Neil Barret komt uit de UK maar woont in Milaan.  Een "bliksem" stoere look voor mum en kleintje. 20141124-1

1. T-Shirt: Mini Rodini 28,- www.smallable.com  2. Sweater: Zoe Karssen 90,-  3. Broek: Neil Barrett 445,-  4. Legging: Little Indians 29,95,- www.littleindians.com - www.enlasnubes.nl 5. Schoenen kids: Converse 45,-  6. Schoenen mama: Topshop 26,-

Love Mum Griet

Mijn Checklist voor Sinterklaasfeestje

Copy The Look: Victoria Beckham

0