mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


ATV HOTSPOT

Vorig weekend was ik te zien bij ATV - Hotspot met Zoë Van Gastel. ATV volgende future mum Sofie en mij tijdens making of van een blogpost voor mum of the world. Je kan hier de beelden bekijken. http://atv.be/hotspot/klaar-voor-de-feesten/#.VHRhfovF_TQ

Love mum Griet

Ugg VS Foodblogster Princess Misia

Mijn Checklist voor Sinterklaasfeestje

0