mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Mijn Checklist voor Sinterklaasfeestje

Aanstaande zondag heb ik thuis voor het eerst in lange tijd nog eens een Sinterklaasfeestje.  Mij 2 oudste kinderen zijn hier al even te oud voor, maar voor mijn jongste spruit Henri - Constant is het zijn 1st Sinterklaasfeestje.  Ik heb dan meteen maar een paar leeftijdsgenoten uitgenodigd zodat ze samen het moment kunnen beleven.  De Sint en zijn pieten komen naar ons thuis.  Dit vraagt natuurlijk een hele organisatie ;-) Ik heb even een checklist opgemaakt wat ik allemaal in huis moet halen van eten,  drinken en decoratie.  Het is altijd zo spannend.  Ik ben echt benieuwd hoe hij gaat reageren op die lieve oude man en zijn Zwarte Piet.  Je kan tegenwoordig overal leuke spulletjes vinden.  Online of  bij oa. Hema.  Daar hebben ze altijd leuke versiering en decoratie.  Ook mijn pepernoten komen altijd van daar. * Versiering * Sint muziek *Snoepgoed * Snoepzakjes * Sint & Piet * Speelgoed * Drankjes *inpakpapier * Sinterklaas en zwarte piet tekeningen

Laat ze maar komen zondag.  Voor de ouders heb ik een lekker verse soep voorzien en nadien een kaastafel met rode wijn.  Ook voor de mama's en papa's is het een beetje sinterklaas. ;-)

sint

 

 

 

 

Veel Plezier

Mum Griet & Sarah

 

ATV HOTSPOT

Fashion Trends: Zo mama zo ...

0