mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Share & Win een prachtig filmpje van ISO800.be met je kleintje als ster

We starten de dag met een super leuke share & win actie.  Maak kans op een GRATIS baby Video van ISO800. Een tijdje geleden kwam ik in contact met ISO800.be. En wat ik daar zag was zo lief en leuk gedaan, dus geef ik jullie graag de kans om dit te winnen.  ISO800 is een jong en hip Belgische bedrijfje dat bezig is met de digitale wereld.  ISO800 is bekend van huwelijksfotografie maar ze zijn ook gespecialiseerd in alles wat met baby's te maken heeft.  In het bijzonder baby video's.  Op enkele minuten geven ze een feeërieke en cineastische impressie van a day in the life van je baby.  En ik mag hier zo'n filmpje weggeven.  Een super leuke herinnering aan die super schattige babytijd.  Trouwens ook een leuke gift tip voor onder de kerstboom ;-)

Wat moet je doen?!  Heel simpel. Copy deze tekst op jullie facebook pagina en like natuurlijk onze pagina.  Alleen zo kan je kans maken op deze super leuke win & share actie.

Like & Share onze Facebookpagina ISO800 & Mum of the world met hashtag #mumoftheworld #ISO800 op jullie profiel en stuur een mail naar christophe@iso800.be waarin je uitlegt waarom net jij dit geweldige cadeau verdient! Veel succes!"

[vimeo http://vimeo.com/102631658]

Love mum Griet

 

 

 

Zo mama ... Zo Zoon

Ugg VS Foodblogster Princess Misia

0