mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Ugg VS Foodblogster Princess Misia

Gisteren was ik aanwezig op een zeer leuke workshop.  Foodie Princess Misia en Ugg Benelux stelde beide hun baby's voor.  Pricess Misia afkomstig uit Polen is een succesvolle foodblogster en heeft een boek uitgebracht.  FourPlay,  is een speels boek met vegetarische gerechten voor 4 seizoenen.  We werden ontvangen in een super gezellig decor met prachtig simpel gedekte tafels. De Kerstfeeling zat meteen goed. UGG X MARTA X BLOGEVENT

UGG X MARTA X BLOGEVENT

 

Op tafel stonden verschillende glazen potjes waar we zelf mee aan de slag moesten gaan.  De bedoeling was gemakkelijke lekkere  & "gezonde" Kerst geschenkjes  te maken.  Met lekkere ingrediënten vulde we de potjes op. Van Olijfolie tot chocolade.  Aan alles was gedacht.  Met zo'n simpele tips, zo'n prachtige gifts maken.  Princess Misia Rocks!

UGG X MARTA X BLOGEVENT

UGG X MARTA X BLOGEVENT

 

UGG X MARTA X BLOGEVENT

 

UGG X MARTA X BLOGEVENT

UGG X MARTA X BLOGEVENT

Haar Boek FourPlay is zeker een aanrader voor al die mama's die graag eens iets anders proberen.

Ook #UGGbenelux heeft meegeholpen aan dit prachtig decor.  UGG brengt speciaal een december collectie uit voor de feestdagen.  Prachtige UGGs en accessoires die je  warm houden deze winter. Met de campagne: This is UGG! gaat UGG ervan uit dat de grootste momenten uit het leven eigenlijk vaak de kleinste zijn.  Persoonlijk, intiem, serieus of feestelijk, vaak spelen die kleine momenten zich af waar de belangrijkste interacties en connecties uit het leven plaatsvinden.  En dit was er zo eentje van. UGG bracht in een simpel maar warm decor leuke mensen samen en stelde ons Foodie Precess Misia voor.  Een top combinatie!

UGG X MARTA X BLOGEVENT

UGG X MARTA X BLOGEVENT

UGG X MARTA X BLOGEVENT

UGG X MARTA X BLOGEVENT

UGG X MARTA X BLOGEVENT

This is UGG Deze kleine momenten koester ik. #UGGCreativeCouncil #Fourplaybook @uggbenelux Foto's: Filip Desmet

image

Love Mum Griet

 

 

Share & Win een prachtig filmpje van ISO800.be met je kleintje als ster

ATV HOTSPOT

0