mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Zo mama ... Zo Zoon

Zoe Karssen is een Nederlands modelabel dat het meer dan goed doet bij internationale sterren.  Met leuke graphics en een hoog Rock & Roll gehalten scoren ze tot in de garderobe oa. van Mum Beyoncé Knowles.  Dus waarom dan ook niet in mijn garderobe, afgestemd op Henri - Constant zijn Skulls Legging van Zara. 20141127-5

20141127-1

20141127-4

20141127-2

20141127-3

20141127-6

Styling: Griet Vanhees Photo's: Frank Dejongh

Love Mum Griet

 

Kinderkamer idee DIY bed

Share & Win een prachtig filmpje van ISO800.be met je kleintje als ster

0