mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Dikke winterjassen voor baby Girls

20141125-2  

1. Moncler 389,-  2. Billieblush 66,5,-  3. Tartine & Chocolat 150,-  4. Microbe Girls 251,-  5. Mini Rodini 113,-  6. Paul Smith Reversible 164,-

Love Mum Griet

Baby Girls Party look

Kinderkamer idee DIY bed

0