mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Op instagram kan je ongelofelijk veel inspiratie opdoen.  Bv @thislittlelove_au heeft prachtige interieur spulletjes.  Maar wat mij onmiddellijk is opgevallen is deze prachtige DIY bed of speelhuis.  Je kan het zelf aankleden hoe je maar wil.  Je kan deze bestellen via www.thislittlelove.com.au Deze staat zeker op mijn #wishlist 20141128-1

Love Mum Griet

Dikke winterjassen voor baby Girls

Zo mama ... Zo Zoon

0