mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Baby Girls Party look

Met de feestdagen voor de deur kan het druk worden.  Je kan beter jezelf en kleintje goed voorbereiden.  Ik help jullie voor de meisjes 3 verschillende looks samen te stellen voor verschillende gelegenheden. 20141126-1

Look 1: Harrods of London 120,-  2. Zara 21,95,-  3. 25,95,-  Look 2:  1. fun & fun 48,-  2. Zara 18,95,-  3. Chloe 58,-  4. Little Marc Jacobs 70,-  Look 3.  1. H&M 4,99,-  2. Dolce & Gabbana 234,-  3. Monnalisa 38,-  4. Dolce & Gabbana 144,-

Love Mum Griet

Wrap it ... #Pinspiration

Dikke winterjassen voor baby Girls

0