mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Wrap it ... #Pinspiration

Niet alleen in fashion maar ook in decoratie zijn er trends.  Zelfs voor het "inpakken" van gifts.  Dit jaar is soberheid een must.  Bruin papier en koord zijn de basis elementen.  Deze werk je dan af met een takje groen of een ander leuk persoonlijk detail.  Wit inpakpapier met zwarte details zijn ook erg "in".  Ik heb enkele voorbeelden gezocht, zodat je tegen de feestdagen voldoende leuke ideetjes hebt. #Pinterest christmaswrap

christmas2

Veel inpak plezier

Love mum Griet

 

Stijlvol zwanger

Baby Girls Party look

0