mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


December, feestmaand bij uitstek! De kinderen zijn gek op een advent kalender.  Al is het alleen maar voor het lekkere snoepje of chocolaatje dat erin verstopt zit.  Elke dag een klein snoepje en dan maar aftellen naar die grote dag. Ik heb voor jullie mama's een paar makkelijke, originele advent kalenders gevonden. Hiervoor moet je niet super handig zijn.  Met een beetje geduld lukt het je ook. ;-) Zelfs ik kan het :-)  Misschien een leuk idee om het samen met je kids te maken?  Veel succes! 20141131-1

20141132-1

Love Mum Griet

Celeb Mum Miranda Kerr & Flynn Copy The Look

Stijlvol zwanger

0