mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


20141129-1 1. Boyfriend coat:  River Island 55,-  2. Maternity Dress: Topshop 64,-   3. Bag: Diane von Furstenberg 150,-  4. Make up "boekje" YSL: 90,-  5. Pump: Michael Kors 450,-

Ik laat je tijdens deze feestmaand een paar budget vriendelijke combinaties zien die je door deze feestelijke dagen heen kunnen helpen.  De accessoires maak je natuurlijk zelf zo duur als je wil.  Bv. Deze jas en kleedje komen op 119,-.  Je kan deze 2 stuks apart nog op verschillende manieren combineren.

Love Mum Griet

DIY Advent kalender

Wrap it ... #Pinspiration

0