mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Celeb Mum Miranda Kerr & Flynn Copy The Look

Dit mooi plaatje poste Miranda Kerr gisteren op haar #instagram profiel.  Ik kon het dan ook niet laten er een "copy the look" van te maken. 20141132-2

1. Shirt Flynn: H&M 7,99,-  2. Jeans: H&M 14,99  3. Sneakers: D.A.T.E kids 79,85,- 4. Pumps: Aquazzura 450,-  5. Kleed: Dolce & Gabbana 5.555,-  6 Haarband: 1.855,-

Love mum Griet

#Feestdagengids voor zwangere vrouwen

DIY Advent kalender

0