mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


DIY Washi kerstboom #pinspiration

Heb je weinig plaats of geen tijd om een kerstboom te halen en te versieren?  Maar je wil toch een beetje sfeer in huis?  Of willen je kids ook een eigen kerstboom op hun kamer?  Dan is de #washitape kerstboom een leuk alternatief.  Ik heb voor jullie een paar leuke ideetjes opgezocht op #pinterest die je vandaag nog kan uitproberen.  Wat heb je nodig?  Washi tape en misschien nog leuke details ;-)  Veel plezier. 20141134-1

Love Mum Griet

Snow fun met Miranda Kerr en Flynn #instagram

#Feestdagengids voor zwangere vrouwen

0