mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Doutzen Kroes Brother baby love

Topmodel en Victoria Secret Angel is nog maar net mama geworden en stond afgelopen week weer te schitteren tijdens de Victoria Secret fashionshow.  Heel haar trip kon je volgen via #instagram.  Nu ze terug thuis is poste ze vandaag deze lieve foto van haar twee zoontjes.  Echte broeder liefde.  Waarbij ze  als commentaar schreef: Nothing makes me happier ... image

 

Love Mum Griet

 

Girls Night out!

Snow fun met Miranda Kerr en Flynn #instagram

0