mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Snow fun met Miranda Kerr en Flynn #instagram

Dat het bar koud aan het worden is buiten en er hier en daar een vlokje sneeuw naar beneden komt merken we allemaal.  Miranda Kerr en Flynn konden het dan ook niet laten zich volledig te laten gaan op een stukje wit sneeuwtapijt.  Al is de sneeuw precies maar heel lokaal.  Miranda poste net deze leuke foto op #instagram image

 

Love mum Griet

Doutzen Kroes Brother baby love

DIY Washi kerstboom #pinspiration

0