mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Baby Boy Christmas sweaters

  Vandaag ga ik naar Duitsland om er een kertstmarktje te bezoeken.  En daar horen natuurlijk baby sweaters bij om mama & baby een beetje in de sfeer te krijgen ;-)

20141130-1

1. River Island 16,-  2. JBC 19,90,-  3. Topshop 25,-  4. GAP 36,95

Love Mum Griet

Fashion Red Alert

Girls Night out!

0