mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Rood is de kleur van zelfvertrouwen.  En deze maand kan rood en goud niet ontbreken.  Dit zijn mijn fave's ...  

20141135-1

 

1. Kleed: Diane Von Furstenberg  465,-  2. Pumps: Gianvito Rossi 520,-  3. Rokje: House of Holland 345,-  4. Lipgloss 26,-  5. Wool dress: Maison Martin Margiela 795,-  6. Bag: Chanel Boy 2500,- Vestiare collective  7. Rok: Topshop 68,-  8. Pumps: Valentino 750,-  9. Lingerie top: Agent Provocateur 260,-  10. Clutch: Valentino 1.100,-  11. Maxi dress: Topshop 46,-  Ideaal voor zwanger buikje.  12. Trui: Equipment 315,-

Love mum Griet

Fashion: Tomboy look ... zelfs tijdens de feestdagen

Baby Boy Christmas sweaters

0