mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Fashion: Tomboy look ... zelfs tijdens de feestdagen

Tomboy look is hot! Victoria Beckham en Kristen Stewart halen deze look regelmatig uit hun kast. Een vrouw in een mannenpak is übersexy. Draag het met speelse details. Bv. een sexy lingerie bodysuit of simpel t-shirt. Ga je voor de vrouwelijke stijl, draag dan een paar pumps.  Voor de iets stoerdere look, ga je voor platte schoenen. 20141136-1

 

1. Clutch: Alexander McQueen 1.245,-  2. Blazer: Adam Lippes 1.193,-  3. Broek: Adam Lippes 686,93,-  4. Top: Topshop 125,-  5. Schoenen: Asos 40,-  6. Tasje: Claire V. 195,-  7. Schoenen: Zara 39,95,-

Love Mum Griet

 

Lifestyle healthy food

Fashion Red Alert

0