mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Lifestyle healthy food

Heb je 's morgens rond 11u ook vaak zin in iets zoets?  Maar je wil een gezonde snack ipv een tussendoortjes vol met suiker?  2 stukken fruit per dag is belangrijk, maar ook groenten, zaden en noten zijn belangrijk voor een gezonde afwisselende voeding.  Er bestaan veel mogelijkheden, maar meestal hebben deze "gezonde" snacks kunstmatige toevoegingen.  Ik heb recent iets super lekker en gezond ontdekt.  Raw Food snacks van ALL GOOD.  2 Raw Food chefs Julie Van den Kerchove en Simon Matthys hebben hun know how gebundeld en ALL GOOD snack werd geboren. rawfoodjulie-0393

All Good raw vegan snacks helpen je energieniveau te verhogen en je zin in zoete en zoute tussendoortjes te bevredigen.  Al hun tussendoortjes zij homemade met pure ingrediënten. Voornamelijk uit groenten, fruit, noten en zaden die niet worden verhit boven de 48° celsius om zoveel mogelijk vitaminen en mineralen en smaak te behouden.  Elk tussendoortje is volledig vrij van geraffineerde suikers, gluten, lactose en kunstmatige toevoegingen.  Dus super gezond voor heel het gezin.  Je kan deze heerlijke boxen bestellen via www.allgoodcuisine.com.  Ze bestaan in 3 formaten.  Een gezonde levensstijl begint bij een gezonde snack ;-)

Small 39,-  Standaard 49,- en Large 79,-  Elke snack box wordt aan huis geleverd binnen de 2 à 3 dagen. Misschien een leuke tip voor onder de kerstboom ;-)

All Good_Banaan Boekweit Energierepen 3

Chocolade Granola

rawfoodjulie-0160

All Good_Banana Oatmeal Cookies

All Good_Box Large

Love Mum Griet

 

 

Enjoy your holidays Mum & baby girl

Fashion: Tomboy look ... zelfs tijdens de feestdagen

0