mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


My Nascar #championwife travel diary

Na een lange vlucht van 14u ben ik samen met mijn man afgelopen maandag aangekomen in Charlotte.  Het hoofdkwartier van NASCAR.  Deze week vinden hier de prijsuitreikingen plaats van de verschillende categorieën in Nascar Chapionship.  Mijn man is Europees kampioen en er staat ons misschien wel een leuk avontuur te wachten in de States.  Nascar is all about respect & family.  En als car owner ben je dan verplicht overal aanwezig te zijn.  Ik zit hier nu 3 dagen en mis mijn zonen enorm, maar ze zijn in goede handen bij mijn ouders.  Charlotte is een vrij rustige, propere stad.  Voor shopping moet je zeker hier niet zijn.  Geen enkele winkel in het centrum te bespeuren.  De shopping malls bevinden zich uit het centrum en zijn zoals we gewoon zijn van de VS ... Groot!  Wel leuk om er op een koude dag zoals vandaag even rond te hangen. South park is de bekendste mall van Charlotte.  Al de grote merken van Vuiton tot A&F onder 1 mega groot dak ;-) Als je een Cheesecake fan bent net zoals ik, moet je zeker eens bij cheescakefactory binnen springen aan de inkom vd mall.  In het centrum van Charlotte heb je veel cultuur.  Kunst, muziek, theater ... overal kom je wel iets tegen.  In Charlotte zelf geen gebrek aan eten.  Hier heb je oa. EPIC.  Epic is net zoals een shopping mall, maar dan alleen maar met restaurants, clubs, bars ...  Blijkbaar eten en drinken de mensen hier graag ;-) Ik moet wel eerlijk zeggen dat het kraaknet is in de straten. IMG_0068

IMG_0079

 

Morgen meer Charlotte ... Slaapwel

Love mum Griet

 

 

 

 

 

 

Share & win een voucher van new webshop Zebra zonder strepen

Enjoy your holidays Mum & baby girl

0