mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Fashion designer Nikkie Plessen vliegt met haar baby naar Signapore

Fashion designer Nikkie Plessen vliegt voor het eerst met haar pasgeboren zoontje Alain naar Signapore.  Een uitdaging in mijn ogen.  Dit moet ik niet proberen met mijn jongste zoon. ;-) Nikkie poste deze foto op haar instagram profiel.  Nikkie is in Singapore om haar nieuwe klanten te bezoeken.  Haar collectie Nikkie doet het geweldig goed zelfs tot in Signapore. image

 

Love mum Griet

Topmodel Hannelore Knuts bevallen van een zoontje

Share & win een voucher van new webshop Zebra zonder strepen

0