mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Share & win een voucher van new webshop Zebra zonder strepen

Nieuwe webshop #zebrazonderstrepen en Mum of the World slaan de handen in elkaar en verwennen jullie graag met een #giveaway voor de feestdagen!  Een voucher van 25 euro! Hoe kan je deze winnen? Volg zowel @zebrazonderstrepen en @mumoftheworldgs repost deze foto met hashtag #zebrazonderstrepen en vertel ons aan welk leuk item het graag wil spenderen.  Na het weekend laat ik jullie via onze Facebookpagina Mum of The world weten wie de winnaar is geworden van deze leuke prijs.  Je mag ook onze facebook pagina liken ;-) Thx!  Veel succes IMG_0008

Veel succes  Love mum Griet www.zebrazonderstrepen.com

Fashion designer Nikkie Plessen vliegt met haar baby naar Signapore

My Nascar #championwife travel diary

0