mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Topmodel Hannelore Knuts bevallen van een zoontje

Topmodel Hannelore Knuts is bevallen van haar eerste kindje.  Haar zoontje draagt de naam Angelo Apollo K Provost.  Fashion Mum poste deze eerste baby foto's van haar kleine spruit op instagram.  Mum Of The world wenst mama Hannelore veel geluk met haar prachtige zoon! image image image

 

Love Mum Griet

Stijlvolzwanger zijn ... Bovenstuks

Fashion designer Nikkie Plessen vliegt met haar baby naar Signapore

0