mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Ik heb weer een filmpje klaar met de 3de must have voor in je zwangerschapsgarderobe.  We hebben in onze garderobe reeds lingerie en jeans zitten.  Maar ook een paar goede bovenstuks zijn belangrijk. https://www.youtube.com/watch?v=Lyx7I3aWFNE&feature=youtube.be

www.mammies.be  - www.billiondollarbabes.be

 

My Nascar #championwife travel diary

Topmodel Hannelore Knuts bevallen van een zoontje

0