mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Celeb Fave's: Mum Ann Van Elsen

Ik probeer er een vaste rubriek van te maken dat ik lieve celeb mums in de kijker zet en zo enkele fave's te weten kom van deze mums en kids.  Celeb Mum Ann Van Elsen zit niet stil.  Ze is presentatrice - model - fashion kids designer van het kinder label June & Jack en bovenal is mama van een prachtige dochter June! Hier zijn June's en Ann "fave's" ! 01 (154)

IMG_8729

ann

IMG_8731

Love Mum Griet

 

 

Baby girls party style

My Nascar #championwife travel diary

0