mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


My Nascar #championwife travel diary

Good morning Belgium.  Ik begin eindelijk door mijn jetlag te geraken.  Mijn eerste nacht doorgeslapen, zalig! Gisteren ben ik met de andere Champions wifes een dagje naar de spa geweest. Nascar is een familie gebeuren en zo ook zijn de "wifes" een zeer belangrijk onderdeel.  We werden getrakteerd op een ontspannende dag om het zware seizoen vol inspanning in alle rust af te sluiten ;-)  Al de Nascar vrouwen hebben dezelfde passie.  Auto's en hun gezin maar ze hebben elk hun verhaal.  Monica verloofde van #AbrahamCalderon en Heidi vrouw van #GregPursley zijn mijn 2 #Championswifes waar ik zeker nog veel plezier mee ga beleven hier.  Monica is psycholoog en highschool sweetheart van Mexico Nascar champ Abraham Calderon.  Beide zijn ze 26 jaar jong en 2 echte schatten van mensen.  We hebben echt genoten van een gezellige namiddag. IMG_0165

IMG_0102 IMG_0105 IMG_0108 IMG_0112 IMG_0120 IMG_0116

 

'S avonds was er een diner in de "Hall of fame" van Charlotte waar mijn Champ vereeuwigd werd met een naamplaatje aan de "wall of Champions" van Nascar! #trots!!!

038ef16e906ad8bd12ec33b393a265ca

Vandaag zijn we een circuit gaan bezoeken en enkele Nascar teams oa dat van Stewart Haas racing.  OMG niet normaal!  Het team van Nascar racevrouw Danica Patrick.  Tot hier toe de enige vrouw die ooit een #Indycar wedstrijd won!  Deze prachtige verschijning heeft natuurlijk heel veel mannelijke fans ;-)  Nadien zijn we bij het Nascar onderzoekscentrum geweest.  Daar worden al de onderzoeken naar oa. veiligheid gedaan.  Als kers op de taart zijn we naar een middelgroot ovaal geweest waar ze aan het test rijden waren.  Alleen al bij het voorbij rijden van de wagens kwam mijn haar omhoog te staan.  Daar zit maandag mijn ventje ook in te testen maar dan in Daytona. Ohja dat is nog eens een kleine tussenstop die we gaan maken voor we terug richting België vliegen.  Het zijn zware maar zeer interessante dagen als je een race fan bent.  Maar morgen is het D-day!  Dan krijgt mijn man zijn "NASCAR RING" op de officiële price giving.

IMG_0183

 

IMG_0223 IMG_0227

Dus tot dan met meer Nascar news :-)

Love Mum Griet

 

 

Celeb Fave's: Mum Ann Van Elsen

Stijlvolzwanger zijn ... Bovenstuks

0