mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Baby girls party style

20141139-1  

1. Kleedje: Buho 64,-  2. Kousenbroek: Albumdi Fomiglia 36,-  3. Schoentjes: Tip Toey-joey 45,-  4. Cardigan: Tartine & Chocolat 75,-  5. Kleedje: Buho 53,-  6. Kousenbroek: Stella McCartney 50,-  7. Cardigan: Caramel baby 45,-  8. Kleedje: Album Di Fomiglia 36,-  9. Schoentje: Pom D'api 53,-

Celeb Mum Fergie

Celeb Fave's: Mum Ann Van Elsen

0