mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Celeb Mum Fergie

Nu Fergie het wat kalmer aan doet met de "Black Eyed Peas" steekt ze al haar vrije tijd in haar 1,5 jaar oude zoontje Axl Jack.  Haar man Josh Duhamel poste deze foto op zijn instagram.   Zowel mama als zoon gaan voor een stoere look met matchende sjaal. image

 

Love Mum Griet

Nascar Championswife Diary: Last day

Baby girls party style

0