mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Nascar Championswife Diary: Last day

Ondertussen zijn de award uitreikingen van Nascar Championsweek al weer een paar dagen achter de rug.  Het was voor iedereen een zeer speciaal en emotioneel gebeuren. De Championswifes hebben afscheid genomen en plechtig beloofd elkaar volgend jaar weer te zien ;-)  Monica verloofde van Mexico Champ zag er beeldig uit in een simpel maar stijlvol zwart gala kleed.  Mijn "Golden dress" was van Elisabetta Franchi.  Een Italiaans label dat recent ook een shop heeft in Antwerpen.  Elisabetta Franchi is helemaal mijn stijl.  Zeer stijlvol en vrouwelijk. IMG_0253

Na de uitreikingen zijn we de dag nadien doorgevlogen naar Daytona, om te gaan testen voor Anthony zijn eerste race.  Ovaal racen is een heel andere stijl van racen en zo'n circuits komen in Europa maar zelden voor dus hier oefenen is een must.  Anthony zijn eerste race gaat door in februari.  Nu kent hij de auto, het team en circuit al een beetje.  Voorlopig zal hij op kleine ovaals racen om zo ervaring op te doen.  De snelste tijd op dit circuit is 18.5 sec.  Anthony zat na zijn eerste ronde al op 19.05 en kwam zeer dicht in de buurt! Racen is gewoon zijn 2de natuur en wat je vooral niet mag hebben is twijfel en schrik, dan gaat het goed mis.  Voor mij was het zoals steeds wachten, wachten en nog eens wachten.  Er was dan ook niets te beleven rond het circuit op zo'n testdag.  Als je ooit Daytona gaat bezoeken met kids kan ik je zeker Hampton Inn aanraden.  Het is mooi gerenoveerd hotel op het strand met een verwarmd buitenzwembad en een speelhoek met warm water voor kids. Zelfs een vernieuwde fitness. Alleen het ontbijt is niet uitgebreid, maar al het nodige is wel aanwezig. Prijs kwaliteit zeker niet slecht.  Jammer maar helaas hebben ze hier niet echt een eetcultuur.  Ik kan je toch 2 restaurants aanraden die je toch eens moet uitproberen.  Het "sportcafe/resto" van Vince Carter.  (Basketball player)  en Joe's Crab Shack op de pier moet je zeker een bezoekje brengen. Beide top voor kids.

IMG_0279

Voor mij is het nu echt aftellen. Zo 10 dagen alleen maar auto's en mannenpraat kan ook mij teveel worden.  Ik mis mijn kids enorm!  Aftellen nu!  Maar eerst nog even genieten van zon, zee en love in Daytona.

IMG_0297

IMG_0289

Griet: Jeans: 7forallmankind Shoes: UGG december collectie  Blanket Coat: Rinascimento - Bobo Tremelo Sunglasses: Oliver Peoples Bag: Chanel

Anthony: Jeans: Philipp Plein  T-Shirt: Philipp Plein  Shoes: Dolce & Gabbana

Love Mum Griet

 

Kerst decoratie

Celeb Mum Fergie

0