mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Last minute Christmas gift tip voor heel het gezin!

nordic_2_mnordic_2_mnordic_2_m Weet je niet wat kopen voor je man, tieners of gewoon als extraatje voor heel het gezin? Het kerstgeschenk bij uitstek voor de hele familie is dan wel Netflix!

Met een aantrekkelijke abonnementsprijs en zonder enige contractuele verplichtingen, kunnen Netflix-leden onbeperkt kijken naar films, series, documentaires, comedy en tekenfilms. Maar echt onbeperkt!  Ik heb op een week tijd mijn favoriete reeks bij uitstek Orange is the new black  uitgekeken.  Geweldige serie!!  Wat het leuke en unieke aan Netflix is, is dat je wanneer bv de kids willen en op welk scherm ze willen , zolang ze maar verbonden zijn met Internet kunnen kijken. Ideaal dus op restaurant voor je kids ;-) Je kunt Netflix kijken en pauzeren en vervolgens op een ander scherm verderkijken want de dienst onthoudt tot op de seconde waar je was gebleven. En dit alles zonder reclameboodschappen! Met enkele muisklikken activeer je de dienst en zeg je hem ook weer op indien nodig. Een eenvoudig en intuïtief platform waar je onbeperkt toegang hebt tot duizenden uren films en series.  Waar je tot vijf gepersonaliseerde gebruikers per lidmaatschap, waaronder een KIDS FRIENDLY profiel.  Waarmee je met vier mensen tegelijkertijd kan kijken naar een verschillende film of serie.  Netflix heeft een aantrekkelijke abonnementen, vanaf € 7,99 per maand.

Dus in mijn ogen is NETFLIX HET PERFECTE GESCHENK VOOR DE HELE FAMILIE

De favoriete serie van mijn oudste zoon  is die wel van  King Julien.  Maar ook Henri - Constant staat hier goed op mee te dansen.  Ik kijk trouwens ook stiekem mee, ik ben gek op animatiefilms :-)

11800955

Lang Leve Koning Julien - Dansen, dansen! #StreamTeam

IMG_0401

IMG_0402

Love mum Griet

 

 

Gezonde Kerst knabbels voor de allerkleinste!

Santa's Little Helper

0