mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


#Throwback

Nog 2 dagen en dan is het Kerstmis.  Wat vliegt de tijd toch voorbij.  Vorig jaar kon mijn kleinste kapoen nog niet kruipen en nu loopt hij hier van links naar rechts en doet hij al de pakjes open.  Niets is veilig!   Op Kerstdag vertrekken wij steeds naar Oostenrijk om zeker te zijn dat we een witte Kerst hebben.  Ook al gaat het dit jaar ook kantje - boordje zijn, ik kijk er toch naar uit om er even gezellig tussenuit te zijn met heel de familie.  Dit is een kleine #throwback vorig jaar rond deze tijd.  Love my kids so much ... Ik ben volop bezig met nieuwe projecten en voorbereidingen voor 2015!  Er staan mooie uitdagingen te wachten die ik jullie hopelijk snel kan laten zien, maar nog even geduld.  Voor de komende dagen wens ik jullie prachtige feestdagen toe en een gezond 2015 met veel liefde en nieuwe uitdagingen en elke dag een lach! xxx IMG_0899

Love mum Griet

 

 

 

Mini Kerst shoot ideetjes ...

Gezonde Kerst knabbels voor de allerkleinste!

0