mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Travel in style: Eerste sneeuwpret Henri-Constant St Anton

Een vaste traditie is onze feestdagen doorbrengen in Oostenrijk.  St Anton is onze vaste stek. De pistes zijn leuk en ook voor de kids is het hier een super paradijs.  Een leuke skischool en aangename blauwe pisten voor de kids en veel afwisseling voor de mama's en de papa's.  Ook de hotels en resto's zijn super kind vriendelijk en echt lekker!  Je hebt hier een paar leuke top hotels waaronder Raffl en Mooserwirt zijn mijn persoonlijke favorieten.  Ze hebben een mooie spa en bar ;-) vooral die van de Mooserwirt heeft een prachtig uitzicht! Tijdens het landen begon het te sneeuwen en sinds gisteren is het niet meer gestopt.  Na een heerlijk kerstdiner gaan wandelen in verse sneeuw doet altijd deugd.  Vooral voor Henri-Constant ging er een nieuwe wereld open.  Sneeuw is koud maar vooral zacht en lekker ;-) Ik geef jullie graag zijn eerste sneeuw ervaring mee ...

IMG_0492

Muts: Dior  Jas: Tartine & Chocolat Broek: D&G Boots: Polo

IMG_0495

IMG_0503

IMG_0502

 

Love Mum Griet

Luxury Hotels - spa - gastronomie @ St-Anton

Mini Kerst shoot ideetjes ...

0