mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Luxury Hotels - spa - gastronomie @ St-Anton

Mooie pistes en prachtig landschap is niet het enige wat je in Sankt Anton am Arlberg kan terug vinden.  Ook enkele tophotels zijn hier een vaste waarde.  Sankt Anton behoort tot de grootste, beste en populairste skigebied van Oostenrijk.  Sankt Anton is sfeervol dorpje met winkels en bars. Maar ook gastronomisch kan je hier goed gaan eten. Ik geef jullie graag hier mijn 4 favoriete plekjes waar ik steenvast elk jaar langs ga.  Hotel Raffl's heeft een super lekker restaurant.  En ook hun wijnkaart is uitgebreid.  Je kan bij Raffl's heerlijk aperitieven aan de openhaard.  Hun gin tonics zijn super!  Zeker een aanrader. Exterior_635322821400363527 Interior_635322821244671535

 

Dan heb je ook nog de Mooserwirt.  Mooserwirt is de bekendste apres ski bar van Oostenrijk.  Verschillende tv-shows worden hier opgenomen en ze hebben de grootste omzet van bier tijdens het seizoen.  Maar Mooserwirt heeft sinds 2 jaar ook een prachtig hotel.  Het hotel is net zoals de bar op de piste.  Zowel voor een snelle lunch tijdens het skiën als ' s avonds in het restaurant kan je heerlijk eten.  Ik ben vooral gek op de spa van de Mooserwirt!  Deze is prachtig!  Vooral het zicht!  Zeker de moeite waard ...

mooserwirt article-2287330-18531A20000005DC-281_634x420

 

Het Tannenhof ook zo'n pareltje van dit skie gebied.  Een mooi hotel en een excellente keuken.  Ook hier is de spa mooi en verzorgd.

2373 hotel-tannenhof-1

 

Ik ben een echte kaasliefhebber en dan mag een kaasfondue niet ontbreken.  De beste kaasfondue hebben ze toch wel bij Fahrner Hotel.  Ik bestel hier altijd kaasfondue met truffel!  Om vingers van af te likken (en de pot stiekem ook ;-) )

Al deze hotels zijn trouwens kindvriendelijk en het personeel is super vriendelijk.

Hotels

www.antonerhof.at = Raffl's - www.mooserhotel.at - www.hoteltannenhof.net

IMG_0528

Love Mum Griet

Happy 2015!

Travel in style: Eerste sneeuwpret Henri-Constant St Anton

0